Hírek

2012.12.13. 08:53

Veszélyben ittasság, magatehetetlenség miatt

Fejér megye - Ittas állapot miatt került veszélyes helyzetbe szerdán két férfi a nagy hidegben.

feol-duol

Mentők kértek segítséget a rendőröktől december 12-én délután, mivel Sárbogárdon, a Salamon úton magatehetetlenül feküdt a földön egy ismeretlen, idős ittas férfi. Amikor a járőrök a helyszínre értek, kiderült, hogy a személy egy 73 éves sárbogárdi férfi, aki agresszívan viselkedett a mentősökkel. Végül rendőri kísérettel a mentők a székesfehérvári Szent György kórház pszichiátriai osztályára szállították.

A dunaújvárosi rendőröket ugyancsak december 12-én délután értesítették arról, hogy Dunaújvárosban, a Hold utcában egy 34 éves skizofrén férfi - aki nem szedi a gyógyszereit nyár óta, továbbá alkoholt ivott - állapota végett jelenleg veszélyes önmagára és másokra is. Így a rendőrök a férfihez mentőt hívtak, akik a járőrök segítségével a férfit beszállították a dunaújvárosi kórház pszichiátriai osztályára - tájékoztatott csütörtökön a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!