Hírek

2016.12.06. 19:50

Vásárlás közben is figyeljen értékeire! - Rendőreink tájékoztatják a járókelőket

Dunaújváros - Rendőreink nagy figyelmet fordítanak biztonságunkra ezekben a hetekben. December az ünnepek, vagyis az ajándékvásárlások hónapja...

Körmendi Erzsébet

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság is csatlakozott az országos bűnmegelőzési akciósorozathoz. A helyi kapitányság szakembere, Körmendi János a Dunaferr középiskola rendvédelmi tagozatos diákjaival közösen Dunaújváros több pontján, elsősorban a bevásárlóközpontok, üzletek környékén, parkolókban megszólítja az autósokat, járókelőket, s tájékoztató füzetet ad át nekik, és szóban is felhívja a figyelmüket a legfontosabb veszélyekre. Bűnmegelőzési tanácsokkal és fokozott rendőri jelenléttel segítik a nyugodt, békés készülődést. Mert az ünnepek előtti időszak, a növekvő vásárlóforgalom a bűnözőket, a zsebtolvajokat is aktivizálja. Odafigyeléssel sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat.

Kovács Veronika és Tóth Lola tájékoztatót ad a parkolóban Fotó: Ady Géza

Osváth Péter, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési alosztályvezetője egyebek mellett a gépkocsifeltörések, az autóból való lopások, valamint a zsebtolvajlás, a táskából lopás megelőzését hangsúlyozza: - Sajnos, a vásárlás adta kellemes pillanatok számos veszélyt is rejtenek magukban. Éppen ezért az adventi időszakban sem feledkezhetünk meg a személy- és vagyonvédelemről!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!