Hírek

2016.12.11. 07:24

Válassza ki 2016 legjobb családbarát megjelenését és nyerjen családi vacsorát!

2016. 12. 31-ig lehet szavazni a Családbarát Médiáért-díj 2016 Közönségdíjasára a mediaacsaladert.hu weboldalon.

A szavazók közül egy szerencsés a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom felajánlását, egy családi vacsorát nyer egy családbarát étterembe. A díjakat 2017. január 19-én adjuk át.

A Családbarát Médiáért-díjról

A Képmás magazin és a Média a Családért Alapítvány 2007-ben hozta létre a Családbarát Médiáért-díjat. Az 500 000 forint pénzjutalommal járó elismerés célja, hogy a család – örömeivel és gondjaival együtt – ugyanolyan hangsúlyos szerepet kapjon a médiában, mint a valódi életben. Nyomtatásban megjelenő cikkeket, rádió- és televízióműsorokat, internetes írásokat jutalmaz, amelyek a fenti témát magas szakmai színvonalon jelenítik meg, és céljuk nem csupán az olvasottság, hallgatottság vagy nézettség növelése, hanem az, hogy információt, erőt, segítséget adjanak a párválasztáshoz, az elköteleződéshez, családtervezéshez, a problémák megoldásához, a családban való boldog élethez. A szakmai díj odaítélésekor kiemelt szempont, hogy a cikk vagy műsor a kívánt célcsoportot meg tudta-e szólítani, illetve sikerült-e eljuttatnia a fontos üzenetet esetleg olyan korosztályokhoz és olyan értékrendű emberekhez is, akik a családbarát szemlélettel ritkábban találkoznak, illetve kevésbé tartják fontosnak.

Az év folyamán a szakmai zsűri által kiválasztott 12 jelöltet a Képmás magazin hónapról hónapra bemutatta, a jelöltek munkái a kepmas.hu/gyerekszoba weboldalon jelenleg is megtekinthetők.

Külhoni Családbarát Médiáért-díj

A Média a Családért Alapítvány 2016-ban a határon túlra is kiterjesztette tevékenységét. Négy tagú zsűri – Erdélyből Csinta Samu, Felvidékről Neszméri Tünde, Délvidékről Tóth Lívia és Kárpátaljáról Kőszeghy Elemér újságírók – hónapról hónapra küldték térségükből a családról megjelent anyagokat. Az ebből válogatott 12 jelöltből is szakmai zsűri választja ki a győztest.

Részletek és szavazás: www.mediaacsaladert.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!