Hírek

2016.02.05. 20:29

A Dunaferr szakközépiskola végzőseinek tűzték fel a szalagot péntek este

A Dunaferr érettségi előtt álló szakközépiskolásait, valamint a végső vizsgákra készülő szakiskolásait ünnepelték péntek este a sportcsarnokban rendezett szalagtűző gálaesten. Tizennyolc végzős osztály tanulóit köszöntötték!

Körmendi Erzsébet

A város legnagyobb iskolája, a Dunaferr Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium a korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is látványos, színes műsorral készült péntek estére, a szalagavató gálára. Ebben az évben 18 (!) végzős osztály fejezi be tanulmányait az intézményben. Óriási volt a forgatag a csarnok küzdőterén, miután az osztályok bevonultak.

A keringők ezúttal is csodálatosak voltak. Képünk a 12E1 osztály táncát örökítette meg

Láthattunk a műsorban keringőt, csacsacsát, mulatós és koreai táncot, vegyes produkciót, sőt: az egyik osztály megidézte Michael Jacksont, a szalagtűzés előtt pedig a tagozat tanárai és diákjai táncoltak.

Csapó Gábor igazgató ezúttal szakított a hagyományokkal, nem megírt szöveget mondott, és nem beszélt hosszasan az útravalóról, és életre szóló jótanácsokkal sem halmozta el a fiatalokat. Beszélt viszont a szalagavatóra való elképesztő mennyiségű és minőségű munkáról, az iskolában közösen eltöltött évekről. Köszöntötte a láthatóan már-már felnőtté vált diákokat, és a szülőket, végül mondta ki a fontos szót. Azt, hogy köszönöm. Benne volt minden útravaló érzés, az iskolai elkötelezettség, az évek munkája.

 






Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!