Hírek

2014.08.18. 12:56

Új főigazgató a Fejér megyei kormányhivatalnál

Petrin Lászlót, Felcsút volt jegyzőjét nevezte ki a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójává Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter augusztus 15-ei hatállyal Simon László kormánymegbízott javaslatára.

Klecska Ernő

Petrin László a kinevezését megelőzően ügyvezető igazgatóként, illetve jogi igazgatóként dolgozott a versenyszférában. Hosszú évek közigazgatási tapasztalataival rendelkezik, hiszen korábban vezette a Fejér Megyei Kormányhivatal Bicskei Járási Hivatalát, Felcsút-Alcsútdoboz-Csabdi-Vértesacsa községek körjegyzőségét, még korábban Felcsút község, illetve Piliscsaba nagyközség, valamint Kőröshegy község jegyzőjeként tevékenykedett.

Petrin László pedagógiai – pszichopedagógus, oligofrénpedagógus, testnevelő tanár – diplomái megszerzése után elvégezte a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemet, ahol igazgatásszervező másoddiplomát kapott, majd a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán diplomázva jogász doktor végzettséget szerzett tudta meg a feol.hu. Korábban Simon László látta el a megyei kormányhivatalban a főigazgatói feladatkört.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!