Hírek

2017.05.19. 17:30

Továbbra is lendületben a rekordkísérlet

Jelentjük: pénteken lapzártánkig minden az előre megszabott menetrendszerint halad, azaz jó úton araszol előre a kedden délután indult újraélesztési rekordkísérlet, amelynek helyszíne a Dózsa mozicentrum aulája.

Szabó Szabolcs

Pénteken több csapat is komoly szerepet vállalt a nemes küldetésben. A móri vöröskeresztesek még csütörtökön késő este vették át a stafétát, és egészen pénteken reggel hat óráig kitartottak, tőlük vegyes kollektívák vették át a folyamatos újraélesztést. A rekordkísérlet pénteken is remek hangulatban zajlott.

Újraélesztésben is jók a helyi múzeum munkatársai

Az utóbbi évek hasonló és egyben sikeres rekordkísérletei már megalapozták az idei próbát, így nem véletlen, hogy a szervezők felhívására igazi társadalmi összefogás bontakozott ki, amely minden nap, így pénteken is tapasztalható volt. A néhol felbukkanó fáradtság ellenére a szerepet vállaló csapatok vidáman, de ami még ennél is fontosabb, hogy szakszerűen szorgoskodtak az ambu baba mellett.

A profik is beszálltak - munkában a Szent Pantaleon Kórház munkatársai Fotó: A. G.

A teljesség igénye nélkül az újabb rekorkísérletet segítette a többi között az Intercisa Múzeum, a Dunaferr, a Bánki szakgimnázium. a Szent Pantaleon Kórház SBO csapata is. A pénteki hajrában a mentőszolgálat tettrekész egysége is részt vett. A lendületre a továbbiakban is nagy szükség mutatkozik, hiszen még bő egy héten át kell "életben tartani" ambu babát. Ezúton is szorítunk a résztvevőknek.

A rekordkísérletről szóló beszámolóinkat itt találja:

Folyamatosan váltják egymást a csapatok az újraélesztési rekordkísérletnél a moziban

Tizenegy nap, több mint száz csapat - Ismét újraélesztési rekordkísérlet Dunaújvárosban!

Rekordkísérlet: a rendőrkapitányság négytagú csapata is vállalt egy órát

A rekordkísérlet korábbi napjainak fotósorozatai:



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!