Hírek

2017.07.12. 17:10

Továbbra is gyűjtik a felajánlásokat - Az adományokat a Játékfesztiválon adják át

DUNAÚJVÁROS Az idén 30 éves Útkeresés Segítő Szolgálat augusztus végén ismét megrendezi hagyományos Játékfesztiválját.

Szabó Szabolcs

Az augusztus 22-én jelentkező Játékfesztivál részét képezi a tanszerakció, amelyre az idén nyáron is várják a lakosság felajánlásait.

Nagy segítséget jelentenek a rászoruló családoknak a használt, de még jó állapotban lévő iskolatáskák, iskolaszerek, ünneplő- és tornaruhák, cipők. Emellett szívesen fogadnak játékokat, társasjátékokat, mese- és ifjúsági könyveket. Az Útkeresés ezúttal is próbál segíteni a gondozott gyermekek táboroztatásában.

A gyermekek örömére - a kampány szervezői szívesen fogadnak játékokat, társasjátékokat, mese- és ifjúsági könyveket Fotó: ZsE

Ehhez kapcsolódóan szívesen fogadnak ágyneműt, törülközőt, gyermekruhát, cipőt, esőkabátot, esernyőt, gumicsizmát. Az felajánlásokat az Útkeresés Segítő Szolgálat, Dunaújváros, Bartók B. u. 6/b szám alatt található épületében lehet leadni nyitvatartási időben: hétfőn 8-16 óra, szerdán 8-18 óra, csütörtökön 8-16 óra és pénteken 8-15.30 óra között. A szervezők ezúton is köszönik a lakosság segítségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!