Hírek

2017.09.01. 17:33

Több tiszteletet! (sajtóközlemény)

Pintér Tamás a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi elnöke és országgyűlési képviselője sem kér bocsánatot a megsértett nyugdíjasoktól.

Pintér Tamás országgyűlési képviselő a mai napon tartott sajtótájékoztatót Dunaújvárosban, ahol elmondta, véleménye szerint sem neki, sem Vona Gábornak nincs miért bocsánatot kérnie.

Felháborítónak tartom, hogy a Simicska kottájából játszó Jobbik továbbra sem képes belátni hibáját, hanyagul igyekszik hárítani a gyalázkodásait, letagadja múltját, miközben szebb jövőt hazudik Brüsszelnek!

Szégyenletes, hogy a pártelnök megbélyegzi a nyugdíjasok azon csoportját, akik a Fidesznek szavaznak bizalmat, s miután az érvekkel nem boldogul, támadja és lenézi őket.

Azokat az embereket bántja, akikre hosszú évtizedekig támaszkodhatott Magyarország, akiknek véleményére és bölcsességére a mai napig számíthatunk, akik nélkül nem érthetjük a jelent, és akik nélkül nem tervezhetjük a jövőt sem!

Szebb Jövő” Elnök úr? Először is TÖBB TISZTELETET! Ferenc pápa szavait idézve: „Ahol nincs becsülete az időseknek, nincs jövő a fiatalok számára sem.”

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség számít a szépkorú polgárok bölcsességére, Magyarország Kormánya továbbra is támogatja a nyugdíjak emelését, folyamatosan küzdünk a társadalmi esélyegyenlőség és gazdasági egyensúly megtartásáért, tiszteljük országunk polgárait!

Ezt várjuk el Magyarország valamennyi vezető politikusától, ez várható el valamennyi képviselőtől! Pintér Tamás, ha már nem képes változtatni pártjának megbélyegző magatartásán, legalább ne kövesse el ugyanazt a hibát és mutasson több tiszteletet!

Cserna Gábor

Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!