Hírek

2013.09.27. 17:34

Tizenhárom megyére és a fővárosra adtak ki figyelmeztetést a talaj menti fagy miatt

A várható talaj menti fagy miatt szombatra tizenhárom megyére és a fővárosra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

MTI

A meteorológiai szolgálat péntek este az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: a kevésbé felhős vagy derült tájakon péntek késő estétől előbb az Északi-középhegység völgyeiben, később már másutt is több helyen valószínű gyenge fagy a talaj közelében.

Az előrejelzés szerint a felszín közelében 0 Celsius-fok alá süllyedhet a hőmérséklet, ezért a meteorológiai szolgálat figyelmeztetést adott ki Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Veszprém és Pest megye, valamint a főváros területére. 

Szombaton hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, de délnyugaton erősen felhős területek is lesznek. Estig csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 10 fok között alakul, de északon, északkeleten hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!