Hírek

2006.07.13. 02:28

Szünet előtt utoljára

Dunaújváros (acs) - A helyi közgyűlés ma délután tartja a nyári szünet megkezdése előtti utolsó, ütemterv szerinti ülését. Aztán jöhet a szabadság.

Mórocz Zsolt

A nyári kánikula közepén a napirendek száma szempontjából cseppet sem könnyed közgyűlésre készülhetnek képviselőink. A harmincnyolc téma között az egyik legfontosabb, igencsak sürgető kérdés a kórház struktúrájának átalakítása, ami a jelenlegi ágyszámok egy részének kiszervezésével, átcsoportosításával jár majd. Szó lesz a gyerekek iskolai, óvodai étkeztetésénél alkalmazandó térítési díjak emeléséről, a lakásbérlésnél, építésnél kérhető helyi támogatás módosításáról is. Három középiskola, a Dunaferr, a Hild és a Lorántffy pedagógiai programjának változtatása mellett tárgyalnak a Kistérségi EU és Idegenforgalmi Kht., illetve az MMK tavalyi beszámolójáról, valamint az augusztális rendezvénysorozat programjairól is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!