Hírek

2016.02.17. 14:04

Szomszédos lakásokból lopott

A dunaújvárosi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 33 éves férfit, aki két lakásba is bekéredzkedett, majd a tulajdonosok figyelmét elterelte és ellopta értékeiket.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. Attila Imrével szemben.

A 33 éves férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2016. január 22-én délelőtt Dunaújvárosban, a Babits Mihály utcában két egymás melletti lakásba kéredzkedett be. Az egyik helyen kávét, míg a másikon cigarettát kért, majd amikor bejutott az ingatlanokban, a sértettek figyelmét elterelte és egy karórát, egy borostyán medált, valamint egy pénztárcát tulajdonított el.

A nyomozók azonosították és 2016. február 16-án a helyi rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható dunaújvárosi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki, melynek során beismerő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!