Hírek

2012.02.07. 06:23

Szibériai hideg - Továbbra sem indokolt a tanítási szünet

Dunaújváros - A vasárnap délutáni csendesedés után tegnap újabb havazással és kemény fagyokkal támadt a tél.

Körmendi Erzsébet

A tegnapi erős havazás és a folyamatosan jóval mínusz tíz fok alatti hőmérséklet próbára tette az embereket, a munkagépeket, járműveket egyaránt. A Volán buszjáratainak közlekedésében nem volt számottevő fennakadás. A buszokat délelőtt még jócskán próbára tette például az óvárosi domb, de gond nem volt: minden helyi, illetve távolsági járat közlekedett, 10-15 perces késések mellett tartani tudták a menetrendet.

A Fabó Éva Sportuszoda földszintje továbbra is nyitott ajtókkal várja az utazóközönséget, hogy fűtött termével a várakozók közérzetének javítását szolgálja. A Dunaferr pedig a főbejáratnál lévő kultúrtermet nyitotta meg menedékként azoknak, akik esetleg nem jutnak haza.

A mentők a szokottnál lassabban közlekednek, viszont a térség valamennyi településére el tudnak jutni - így a betegellátás és a szállítás biztosított. Csak a szél ne támadjon fel! - ezért fohászkodik mindenki, mert akkor hóátfúvások nehezítik az egyébként sem könnyű védekezést. Az eltelt időszakban nem történt rendkívüli esemény, továbbra sincs elzárt település, a rendvédelmi szervek folyamatosan őrködnek, és a változásoknak megfelelően intézkednek.

Ilyen a pillanatnyi időjárás Magyarországon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!