Hírek

2014.09.23. 19:00

Szent Mihály-napi főtér avató ünnep

Dunaújváros - Szombaton mindenkit várnak a megújult Városháza térre, ahol egész nap ingyenes, színvonalas műsorok, kulturális és zenei programok lesznek.

Gallai Péter

Dunaújváros is csatlakozott a az Itthon vagy - Magyarország szeretlek! országos kezdeményezéshez azzal a céllal, hogy a többi társult településsel együtt megmutassák, milyen szép az ország, milyen páratlanul sokszínű kulturális kincsekkel rendelkezik. Szeptember 27-e egyben üzenet azon honfitársainknak, kik külhonban élnek, hogy Szent Mihály napján ünnepeljenek azon a helyen, ahol igazán otthon vannak, azokkal akikkel közösek a gyökereik.

A dunaújvárosi esemény kettős ünnep lesz, ugyanis a rendezvény a megújult főtéren lesz, amelynek ünnepélyes átadója 14 órakor lesz. Persze emellett számtalan szórakozási lehetőség vár mindenkit, este fél kilenckor pedig a Vasas Táncegyüttessel a felső Duna-parton lesz tűzgyűjtás. Kilenc órakor lézershow-t rendeznek a főtéren, negyed tíztől a Digitál együttes ad élő koncertet, majd negyed tizenegytől Somló Tamás. A szervezők a kései zeneszó miatt előre elnézést és megértést kérnek a környék lakóitól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!