Hírek

2017.04.20. 06:45

Személyautók ütköztek Előszállás és Dunaföldvár között (frissítve)

Két gépjármű ütközött össze, ezért teljes útlezárás volt érvényben Előszállás és Dunaföldvár között.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. április 20-án 8 óra körüli időben a 61-es számú főút 4-es kilométerszelvényében, az Előszállás és Dunaföldvár közötti útszakaszon, ahol két gépjármű ütközött össze. A balesetben többen megsérültek - írja a police.hu.

Fotó: Ady Géza

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a főút érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a főút forgalmát az M6-os autópályára terelik.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Volkswagen típusú személyautó dunaföldvári vezetője haladása során rosszul választotta meg gépjárműve sebességét, a nedves úttesten megcsúszott és összeütközött egy szemből érkező személyautóval.  A balesetben hat személy nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A baleset bekövetkezésének a körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség kéri a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Frissítés:

10:30 - A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalomkorlátozást a rendőrök 10 óra 25 perckor feloldották, az érintett útszakasz újra teljes szélességében járható.

(Lead képünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!