Hírek

2011.01.22. 03:26

Százötven szalag estje

Dunaújváros - Öt osztály százötvenhárom végzőse kapta meg tegnap este a szalagot - színvonalas műsorral búcsúztatták a Rudas iskola utolsó éves tanulóit.

Anda Fábián

Ünnepi köszöntőjében Nagyné Fauszt Csilla, az iskola általános igazgatóhelyettese méltatta ezt a soha vissza nem térő pillanatot, a szalagtűzés varázsát, a szimbólumot, amely belépő a felnőttek világába. Habár a szalag a szabadság jelképe, mellé komoly felelősség is jár: tudni kell felnőttként élni - fogalmazott az igazgatóhelyettes.

A szívhez szóló szavak után a táncé és az éneké volt a főszerep, a hagyományos keringők mellett még salsát is jártak a fiatalok. Az ünnepi program fénypontja azonban a kórussal, zenei kísérettel, néptáncosokkal dúsított Quimby-sláger volt - stílszerűen a Most múlik pontosan című számuk. A hazai - és helyi - könnyűzene királyai után Michael Jackson We Are The World című örökzöldjét is hallhatta a közönség, s a meghatott végzősök is - ugyancsak a kórus előadásában. A legnagyobb tapsot mégis az F-osztály tánca kapta, egyetlen baki sem tudta beárnyékolni a remekül összehangolt társas táncukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!