Hírek

2014.11.07. 20:23

Szavazzon! Ki legyen a Prima közönségdíjasa Fejér megyében?

Szavazni november 18-án 9 óráig lehet.

A Demján Sándor, a VOSZ elnöke, a Prima Primisszima Díj alapítója, továbbá a VOSZ országos vezetősége támogatásával a VOSZ Fejér Megyei Szervezete idén már kilencedik alkalommal rendezi meg november 20-án a Fejér Megyei Príma díjátadó ünnepséget. A gálaesten 10 különdíjat, két közönségdíjat és három fődíjat - egyenként egy-egymillió forintos csekket – adnak át az arra érdemeseknek.

A helyi vállalkozói társadalom felelősséget érez a közösségért, ezért támogatja a magyar tudomány, művészet, kultúra, irodalom, oktatás és köznevelés, sport, építészet és építőművészet területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó jelölteket. Idén a 226 jelöltből választották ki azt a 10-et, aki Fejér Megyei Príma Különdíjban részesül.  Az esten átadnak egy  nagyközönségdíjat  a beérkező szavazatok alapján.

A Fejér Megyei Príma 2014-es jelöltjei:

<a href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1698" _mce_href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1698" title="Prima 2014 közönségdíj szavazás (Fejér)">Prima 2014 közönségdíj szavazás (Fejér)</a>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!