Hírek

2006.09.04. 02:27

Szándékosan gázolt

DH-információ - Egy háromfős csoportba hajtott autójával Rácalmáson vasárnap éjjel az a hatvanegy éves férfi, akit még a helyszínen sikerült elfogni a ...

Mórocz Zsolt

DH-információ - Egy háromfős csoportba hajtott autójával Rácalmáson vasárnap éjjel az a hatvanegy éves férfi, akit még a helyszínen sikerült elfogni a rendőröknek. A gázoló együtt szórakozott ismerőseivel a Gárdonyi út és Velencei út sarkához közel található presszóban. Az ittas férfi felajánlotta a társaságnak, hogy elviszi őket autóval, a kocsihoz tartva azonban eltűnt pénztárcáját kezdte keresni. Mikor nem lett meg a tárca, a társaságában lévő három embert lopással vádolta, a gyanúsítgatás vitába torkollt. A szóváltás miatt feldühödött férfi végül az autójába ült, majd egy fordulás után Skoda Fabiájával fékezés nélkül a háromfős csoportba hajtott. Az egyik férfinak sikerült elugrani, a másik férfi az autó szélvédőjére esett, ami a becsapódás következtében betörött, az elütött illető pedig leesett a kocsi elejéről. A férfi a szerencséjének köszönheti, hogy nem szenvedett komolyabb sérülést. Nem volt ekkora szerencséje a társágukban lévő nőnek, akinek viszont elkapta a lábát a jármű. A nőt súlyos sérüléssel szállították kórházba. A fékevesztett dühöngés azzal végződött, hogy a gázoló autója fennakadt az út menti árok szélén. A erősen ittas férfit még a helyszínen elfogták. Kiderült, hogy ittas vezetés miatt már korábban bevonták a vezetői engedélyét. A férfi ellen több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!