Hírek

2013.12.02. 17:09

Sportosan, az egészség jegyében

Perkáta - A közelmúltban rendezett egészségnapot a Perkáta Sport Egyesület, amelyen a testi egészség megőrzése mellett az ünnepre készülődés mentális vetületei is előtérbe kerültek.

Dunaújvárosi Hírlap

A könyvtárban megrendezett esemény résztvevői két fő blokkban hallhattak előadásokat. Az első blokkban elsősorban a testi egészség megőrzésére összpontosítottak az előadók. Bógóné Plasek Krisztina védőnő tartott előadást a testhigiéniáról, hasznos tanácsokkal szolgált a hallgatóságnak, a fertőzések megelőzéséről, illetve a kialakult betegségek kezeléséről.

Egészségnap volt a Perkátai művelődési házban

Bogó Anikó sportedző, pedagógus a szabadidős sportokat népszerűsítette, a rendszeres testmozgás szükségességére hívva fel a figyelmet. A szünetben gyümölcskosarak, frissítő italok várták a vendégeket. Az előadások 17 órakor folytatódtak, ahol a lelki egészség került középpontba.

Az adventi időszak kezdetén Monzák Péter és Molnár V. József színvonalas előadásával készítette fel az emberek lelkét a Karácsonyra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!