Hírek

2015.10.11. 17:32

Sportnappal ünnepeltek Kulcson

Kulcs – Hangulatos és mozgalmas sportnap keretében ünnepélyesen is átadták a település új sportfejlesztéseit.

Szabó Szabolcs

– A közösségépítés egyik legfontosabb pillére a sportélet. Ennek szellemében önkormányzatunk is mindent megtesz annak érdekében, hogy támogassa a helyi csapatokat és sportszervezeteket. A mai sportnapra is több százan látogattak ki és van okunk az ünneplésre, hiszen fontos fejlesztésekkel bővült a sportpályánk és a kiszolgáló egységek. Egy ekkora településnek talán nincs is szüksége profi sportra, ám célunk, hogy minél többen mozogjanak, sportoljanak kulturált körülmények között – mondta el a Dunaújvárosi Hírlapnak a szombati átadó ünnepség előtt Jobb Gyula, a település polgármestere.

A fejlesztésekről pedig Posch János, a Kulcs SE elnöke számolt be a DH-nak: – Helyi vállalkozók segítségével és támogatásokból sikerül előteremteni a beruházáshoz szükséges több mint ötmillió forintot. A fejlesztés első ütemében egy új lelátórész került a futballpálya mellé, valamint modern öltözőkonténer várja a sportolókat. Bízunk benne, hogy a közeljövőben megkezdődhet a fejlesztések második üteme. Célunk hogy mielőbb tető alá kerüljön az új lelátó is.

Címkék#Kulcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!