Hírek

2017.05.24. 19:05

Sportfokozatban a Pajtás utcai óvoda

Sportos nap várt a helyi Pajtás utca központi óvoda csemetéire tegnap. A közösségi sportesemények mellett a játékos feladatokra is bőven maradt idő.

Szabó Szabolcs

Hagyományteremtő szándékkal immáron második alkalommal szervezte meg a Dunaújvárosi Óvoda Pajtás utcai intézménye a gyermeknappal egybekötött sportos délelőttjét, amely igazi kikapcsolódást és számtalan élményt kínált a gyerkőcöknek. A DH-nak Gyenes Józsefné intézményigazgató számolt be az eseményről.

Bemelegítés - egyet jobbra, egyet balra, így készültek a szerdai sporteseményre az óvodások
Fotó: A. G.

- A városi óvodai szakmai program egyik fő célkitűzése, hogy a gyerekek számára elérhető legyen a mindennapi testmozgás, a sportos játékok. Ezt a célt szolgálják az óvodáinkban felállított műfüves kis focipályák is, amelyeket nagyon megszerettek a gyerkőcök. A Pajtás utcai intézményben szerdán a gyermeknapot összekötöttük több, sportos vetélkedővel is. Támogatóink, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a DPASE is számos értékes felajánlással gazdagította az óvodát és Lassingleitner Fruzsina önkormányzati képviselő segítségével egy új, nagyméretű trambulint is birtokba vehettek az óvodások - mondta Gyenes Józsefné.

 

Miközben rangadók sokaságával zajlott az óvodai focikupa, addig több helyütt is ügyességi feladatok várták a gyerkőcöket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!