Hírek

2013.05.23. 19:13

Sportág- és hangszerválasztó - irány a városi uszoda!

Negyedik alkalommal jelentkezik pénteken és szombaton a Dunaújvárosi Nagy Sportágválasztó és a tavaly debütált kísérőrendezvénye, a Nagy Hangszerválasztó.

Szabó Szabolcs

A leendő sportolók és zenészek az előttünk álló két napban  két helyszínen, a Fabó Éva Sportuszodában és a szomszédos Vasvári Pál iskola udvarán kezdhetik meg az ismerkedést.

A sportágválasztó kínálatában ezúttal 28 sportág mutatkozik be. Tételesen: jégkorong, sárkányhajózás, kajak-kenu, torna, TRX, kick boksz aerobik, gym stick, jeet kune do/kali - önvédelem, tánc, vízilabda, sport poha-rak, kangoo, wing csun kung-fu, hastánc, kézilabda, speed fitness, zumba, floorball, asztalitenisz, aerobik. Csak pénteken tesztelhető élesben a birkózás, a röplabda, az úszás és a brasil jui jitsu. Helyettük a szombati kínálatot gyarapítja az aikidó, a jóga, a pilates és az íjászat.

A sportuszodában helyet kapó hangszerválasztón pedig a Sándor Frigyes Zeneiskola zenepedagógusainak közreműködésével tíz hangszert (zongora, hegedű, cselló, fuvola, klarinét, fagott, szaxofon, trombita, harsona, kürt, tenorkürt, harmonika, hárfa, dob) próbálhatnak ki az érdeklődők.

Az ingyenes programsorozat pénteken kilenc órától indul a már előre bejelentkezett iskolás és óvodás csoportok látogatásával, 14 órától azonban szabadon látogatható a rendezvény, csakúgy mint szombaton 9-től 17 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!