Hírek

2014.06.23. 06:40

Rendőrségi hírek: körözöttek bilincsben

Körözött személyeket fogtak el és jármű önkényes elvétele miatt intézkedtek a rendőrök Fejér megyében.

A Készenléti Rendőrség járőrei vasárnap délelőtt Dunaújvárosban a Radnóti Miklós utcában igazoltattak egy 26 éves férfit. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy K. Ferenc ellen a Dunaújvárosi Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.  A rendőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

A járőrök vasárnap délelőtt Pusztaszabolcs, Ady Endre utcában intézkedtek egy 52 éves férfival szemben, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Törvényszék körözését rendelte el. H. Józsefet elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Járőrök vasárnap éjszaka Bakonycsernyén igazoltattak egy 24 éves gépkocsivezetőt. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök azt is megállapították, hogy A. Ádám a gépkocsit a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül vitte el egy baráti társaságból. A bodajki férfit a járőrök elfogták és a Móri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!