Hírek

2014.06.12. 14:45

Továbbra is figyelmesen közlekedjenek a belváros szívében!

Dunaújváros - Az autósok már kezdenek hozzászokni az új belvárosi rendhez, a terelőutakhoz, a behajtási tilalmakhoz.

Körmendi Erzsébet

A Dózsa György úton terelők akadályozzák a balra kanyarodást (Fotó: Ady Géza)

A jelzőlámpákat leállították végre, pontosabban átállították figyelmeztető sárgára a Vasmű út - Dózsa György út kereszteződésében. Az autósokat már nem téveszti meg annyira, mint szerdán, amikor még működtek a lámpák és közben a rendőrök igyekeztek irányítani a forgalmat, több-kevesebb sikerrel, mert a járművezetők többsége a jelzőlámpa fényeit tekintette magára nézve kötelezőnek.

Hangsúlyoztuk már szerdán is, hogy a rendőri irányítás hétfőig lesz. Utána ugyanis lezárják a Vasmű út mozi előtti szakaszát is közművezeték építése miatt. A Dózsa György útról tehát sem a Római körút, sem a Vasmű út felé nem lehet majd kanyarodni, a Dózsa György út ilyen formán zsákutcává válik az építkezés idejére. Megnő a Kossuth Lajos utca forgalma, mert a Békéből és a Technikumból például azon keresztül lehet majd legkönnyebben megközelíteni a belvárost, a Rómain lakóknak pedig a felső Duna-parti utat ajánlják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!