Hírek

2011.10.27. 02:28

Rajzolni tudni kell - számítógéppel is!

Dunaújváros - Szilágyi-hét van, most rendezték az iskola évtizedes múltra visszatekintő számítógépes rajzversenyét a város két általános iskolás korosztályának.

Pekarek János

A számítógépkorszakhoz illően gyors lefolyású vetélkedőn részt vevő gyerekek percekkel a verseny vége után megtudták a helyezéseket is. A képernyőkre a számítógép egerével és egy külön program segítségével rajzolt színes képek alkotói a következő (értékes tárgyjutalmakkal járó) helyezéseket szerezték:


A harmadik osztályosok vetélkedőjében első lett Godány Lívia (Arany János Általános Iskola). Második helyezést szerzett Vörös Kíra (Vasvári Pál Általános Iskola). Harmadik lett Bartha Bence (Szilágyi Erzsébet Általános Iskola).

A negyedik osztályosok versenyében első helyen végzett Ködöböcz Mónika (Arany). Második helyen Turi Zsófia végzett (Arany). Harmadik helyezést szerzett Papp Vivien (Dózsa György Általános Iskola).

A Szilágyi iskolában tíz éve rendeznek hasonló vetélkedőket. Tehát joggal nevezhetjük hagyományosnak a számítógépes rajzversenyt, amelyre minden évben ősszel, a Szilágyi rendre ilyenkor megtartott iskolahetének alkalmából kerül sor, számos más rendezvénnyel együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!