Hírek

2016.08.16. 16:35

Pénteken megnyitják az Építők útját

Dunaújváros - Befejeződött az Építők útja felújítása, kedden már a parkoló és útburkolati jeleket festették fel.

Körmendi Erzsébet

Az Építők útja felújításának műszaki átadás-átvétele kedden volt, így már csak az utolsó simítások vannak hátra, hogy levonuljon a kivitelező a területről, és átadja a forgalmas útszakaszt a közlekedőknek, tájékoztatott Nagy Zsolt, a DVG Zrt. vállalkozási, műszaki és ingatlankezelési ágazatának vezetője.

Fotó: Ady Géza

A Béke tér mellett az út alatt mintegy 2000 négyzetméteren dolgoztak a távhő, víz, szennyvíz, áram közművezetékek cseréjén, azzal együtt az aknákat is megjavították és új fedlapokat építettek be. Valamint elvégezték a szükséges útfelújításokat, továbbá a csatlakozó utakat, a Görbe utca behajtót is rendbe tették. Az úttest bontása érintette a buszvárót és környékét, ezért azt is helyreállították a közműberuházás után, és ha már felbontották a területet, akkor utána a járdát is felújítják. Ezen a dolgoznak még a szakemberek, és remélik, péntekre ezzel is elkészülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!