Hírek

2010.12.02. 03:24

Partnerek Mikulásaival

Nagyvenyim, Baracs - Elkezdődött az adventi készülődés, az ajándékozás időszaka a településeken. A jókívánságokból, ajándékosztásból a partnerek sem maradnak ki.

Körmendi Erzsébet

Nagyvenyimre érkezik a bajor partner, Altomünster ajándékosztója december 3-án, pénteken. A karácsonyapóként emlegetett vendég ezúttal is ajándékok egész garmadával lepi meg a Nefelejcs óvodába járó gyereket hétfőn délelőtt, és - nem szakítva a hagyományokkal - mesél is nekik, de nem németül, hanem magyarul.

Az altomüsteri apónak szombaton is lesznek teendői, mert két helyre is várják. A Búgócsiga Családi Napköziben az adventi játszóházba hivatalos, ahol biztos nagyon örülnek majd neki a gyerekek. Ezen kívül a szociális otthonba is elígérkezett, ahol tavaly is nagy szeretettel üdvözölte az idős gondozottakat.

Baracson nagy nap lesz a mai, hiszen a francia partnertelepülésről érkezik a Mikulás a település gyermekintézményeibe. Programja szerint elsőként - reggel 9 órakor - az általános iskola diákjait lepi meg ajándékaival, majd onnan megy az óvodásokhoz...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!