Hírek

2009.11.28. 03:26

Pártfilmmel győztek

Dunaújváros - Iskolahetet tartottak a Rudasban, pártprogramokkal és pártfilmekkel, vetélkedőkkel, és bulival is szolgáltak a diákoknak.

Vinczellér Anita

A Rudas hét minden évben nagyot szól, nem volt ez másképp most sem. A tizenegyedikesek idén is kitettek magukért: a 11.a Brodway Stars, a 11.b BAD, a 11.c Rudas Fest, a 11.d Error, és a 11.f Lesz Vágesz néven indult neki az iskolahétnek.

Az osztályok párttanyákat állítottak gazdag programokkal, de készültek - a hagyományokhoz hűen- pártfilmekkel is. Az osztályok mindent megtettek annak érdekében, hogy ők nyerjék meg a választást, volt karaoke, jósda, filmvetítés, de a legnagyobb népszerűségnek a Rudas Fest programjai örvendtek: tanár-diák beugró címmel, humoros szituációs játékot szerveztek keddre, az ismert műsor mintájára, szerdára pedig fesztiválhangulatot varázsoltak a koncertekkel, így nem csoda, hogy megnyerték a hét legjobb rendezvénye díjat.

A hét eredményeit a pénteki szavazás után hirdették ki. A legjobb pártújságot a Brodway Stars készítette, a legjobb párttanya pedig a BAD-é volt. A harmadik lett a Lesz Vágesz, második a Brodway Stars, és az első a BAD, így a diákigazgatók Miss Gergő és Varga Nóra lett. A győztes osztály egy napig uralkodhatna az iskola felett, ha megtartották volna a fordított napot.

 

 

Címkék#Rudas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!