Hírek

2013.10.15. 12:21

Pályaválasztási kiállításon mutatkoznak be a dunaújvárosi tűzoltók

Minden évben megrendezik a Pályaválasztási Kiállítás rendezvénysorozatot, amelyen a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is részt vesz kiállítóként Dunaújvárosban, a Dunaferr Sportcsarnokban október 15-én, kedden.

Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A rendezvény szervezőjének, a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának felkérésére igazgatóságunk Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksága különböző tűzoltó-technikai eszközökkel és védőruhákkal készült a bemutatkozásra - tájékoztatott kedden Farkas-Bozsik Gábor megyei katasztrófavédelmi szóvivő helyettes.


A főként pályaválasztás előtt álló fiatalokból álló érdeklődők nem csak nézték, hanem kézbe fogták, felpróbálták a kiállított tárgyakat. Ennek során közelebb kerültek a katasztrófavédelem egyes területeihez, ezen belül is a tűzvédelmi és a tűzoltási feladatokhoz. Az igazgatóság kiállítási standján Végh Ferenc tűzoltó alezredes, a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, Orosz Csaba tűzoltó őrnagy, a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka és Székely Zoltán tűzoltó zászlós, az előbb említett tűzoltóság parancsnok-helyettese válaszoltak a kérdésekre, valamint segítséget nyújtottak az eszközök használatához.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!