Hírek

2015.10.05. 15:47

Megszépül a Százholdas Pagony környezete

Kulcs - Mintegy száz vállalati önkéntes segítségével újult meg a Százholdas Pagony Óvoda és Bölcsőde.

Pekarek János

A kulcsi óvodában rendezett akció során az önkéntesek rendbe tették az épület környékét, felújították az intézmény kerítését, illetve egy közel 40 méteres szakaszon új kerítést építettek. Jobb Gyula, Kulcs polgármestere elmondta, hogy óriási segítséget jelentett nekik a közel 100 önkéntes munkája. A felajánlás lehetővé tette számukra, hogy a hosszú idő óta szükségszerű munkálatokat elvégezzék, kellemesebbé téve ezáltal az óvoda környezetét.

Kiss Gergő, Bálint Dávid az Őrangyal program keretében csiszolták és festették a kerítést
Fotó: Zsedrovits Enikő

- Pénzintézetünk számára különösen fontos a helyi közösségek és szervezetek támogatása, hiszen a vállalat munkatársai, ügyfelei is ezekben a közösségekben élnek. Büszkék vagyunk arra, hogy a társadalmi felelősségvállalásnak már tizenöt éves hagyománya van a vállalatnál. Az idén a program keretében országszerte hat intézményben, összesen több mint hatszáz munkatárs részvételével szerveztünk önkéntes napokat. A kollégáim a szabadidejüket ajánlották fel, hogy szebbé varázsolják a Százholdas Pagony Óvoda és Bölcsődét az Őrangyalok programsorozatban. Külön öröm számunkra, hogy munkatársainkon kívül családtagjaik is részt vettek ebben az akcióban, összesen mintegy százan - mondta el Puskás Imre, a Provident Pénzügyi Zrt. szenior kereskedelmi vezetője. Hozzátette: A program keretében az elmúlt évek során több mint 70 ezer munkaórát dolgoztak önkénteseik különféle egészségügyi, oktatási és szociális intézményekben.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!