Hírek

2017.06.05. 15:00

Önkéntesek hete Dunaújvárosban

DUNAÚJVÁROS - Ebben az évben is megtartják, kedden kezdődik a Jószolgálati Otthon Közalapítvány intézményeiben az önkéntesek hete rendezvénysorozat.

Balla Tibor

Ezen a héten minden nap délelőtt és délután is műsorokkal szórakoztatják az ellátottakat mind a Liget közi, mind a Bercsényi utcai intézményben. Kórusmuzsika, mesemondás, zumba, foci, főzés, közös festés, kézműveskedés, közös ételkészítés, múzeumlátogatás, csemegekészítés is szerepel az önkéntesek hete kínálatában.

Kedden a Bercsényi utcai telephelyen délelőtt Molnár Marika mesél, a Széchenyi gimnázium kórusa pedig énekel a gondozottaknak, a kora délután pedig közös főzéssel kezdődik, majd Horváth Jankó szórakoztatja a bentlakókat egy órán át.

A Liget közi telephelyre már reggel kilencre megérkezik Nagy Viktória a Kreatív stúdióból, hogy kézműves-foglalkozást tartson, délután pedig a bejárók Tamás Anikóval közösen készítenek ételeket.

Szerecz Róbert (balra) zumba műsora visszatérő elem Fotó: Zsedrovits Enikő

Szerdán délelőtt a Bánki kórusa, Polgár Lilla és Molnár Marika foglalja le a Bercsényiben lakókat, a Liget közben pedig élőzenés délelőttöt tartanak.

Az önkéntesek hete a Jószolgálati Otthon Közalapítvány gálaműsorával zárul június 9-én, 10 órakor a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza színpadán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!