Hírek

2007.08.15. 02:29

Ökoturisztikai központot adnak át

Rácalmás (szb) - A településen található, igényesen kiépített Duna Ökoturisztikai Központ avatását a falunapi ünnepséggel együtt tartják Rácalmáson.

Szabó Betty

A rácalmási Jankovich-kastély udvarán 18-án egész nap borkóstolóval, kézműves kiállítással, kirakodó vásárral várják az odaérkező vendégeket. A móri és a szekszárdi mellett villányi termékeket kóstolhatnak meg a borkedvelők. Délelőtt kezdődik a halászléfőző verseny, tíz órától solymászbemutatót tartanak, két gyönyörű madár főszereplésével. Lesz ólomkatona-öntés, majd délután egy órától a besnyői Szironta Csengettyű- és Citeraegyüttes, a Lustige Musikanten fúvószenekar, a Lórévi Hagyományőrző Szerb Népi Táncegyüttes, a Violin Művészeti Iskola táncosai, a Baracs Néptánccsoport, a Napsugár Asszonykórus és a Rácalmási Felnőtt Néptánccsoport lép fel. A Duna Ökoturisztikai Központ ünnepélyes átadása öt órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!