Hírek

2015.11.02. 17:07

Nyugdíjas születésnaposait köszöntötte a szakszervezet

Dunaújváros – A Dunaferr Vasas Szakszervezeti Szövetség nyugdíjas bizottsága a múlt héten pénteken köszöntötte a 70., 80. és 90. születésnapjukat idén betöltő tagjait.

Szabó Szabolcs

A Dunaferr Vasas Szakszervezeti Szövetség nyugdíjas bizottsága által szervezett hagyományos nagyszabású ünnepségen Martikán Mihály elnök, Mucsi Zoltán a Dunaferr Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke, valamint Hamfeldt István köszöntötte az ünnepelteket a Campus Étteremben.

Kőszegi Sándorné versével indult az ünnepi műsor.  Mellette Hamfeldt István és Mucsi Zoltán a pénteki találkozón. Fotó: Zsedrovits Enikő

Az ünnepi műsor keretében Kőszegi Sándorné szavalatát, majd a Kodály Zoltán Férfikar fellépését élvezhették a megjelentek. A szervezők részéről Martikán Mihály elmondta, hogy a találkozóra 192 meghívót küldtek ki és nagyon sokat jöttek el. Az ünnepség előtt külön, lakásán köszöntötték legidősebb kollégájukat a 101 éves Molnár Jánosnét is.

– Úgy érzem sikerült örömteli délutánnal meglepnünk születésnaposainkat, akik meghatottan énekelték együtt a Kodály Zoltán Férfikarral Seress Rezső Szeressük egymást gyerekek című örökbecsű slágerét. A találkozó végén egy szál virággal és egy kis ajándékcsomaggal is kedveskedtünk az ünnepelteknek – mondta el Martikán Mihály, aki külön megköszönte a Campus Étterem munkatársainak a segítségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!