Hírek

2009.09.09. 02:24

Nyolc pályázaton nyert

Kulcs - Látványos változásokon megy keresztül Kulcs. A község tíz beadott pályázatból nyolcat megnyert, így száztizenkét millió forintot költhet felújításra, építésre, bővítésre és fejlesztésre.

Dunaújvárosi Hírlap

- Mikor polgármesternek választottak, megfogadtam, létrehozom a bölcsödét, amit szeptemberben átadtunk. - mondta Kiss Csaba.

Az utcából kifelé hajtva, veszélyes kereszteződéssel találkozunk. A biztonságosabb közlekedés érdekében körforgót építenek, amit saját pénzből tervezett meg az önkormányzat, de a megvalósítás már pályázatból lesz.

A Faluház mögött játszóteret alakítanak majd ki, a hajóállomás pedig november végére készül el, mindkettő pályázati forrásból.

A 6-os úton a kulcsi körforgónál a bekötőút elkészítésére húszmillió forintot nyertek, a munkálatok október tizenötödikén kezdődnek, és egy hónap alatt el is készül majd minden. Az önkormányzat korábban már több pályázatot is benyújtott, de eddig mindig elutasították őket.

A külső, virághegyi rész közvilágítását, a református templom felújítását is meg szerettek volna oldani, de a pályázatot elutasították, így ezek -a csatornázással együtt - újabb kiírásra várnak a megvalósuláshoz.Az önkormányzat és a pályázatok révén nagy fejlődésnek indult Kulcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!