Hírek

2016.02.12. 16:34

Látogatási tilalom van a kórházban

Dunaújváros - Az influenzaszerű megbetegedések száma meghaladja a járványügyi küszöbértéket, ezért látogatási tilalom van a kórházban.

Körmendi Erzsébet

A kórházban fekvő műtéten átesett, illetve legyengült védekezőképességű betegek, gyermekek, kismamák érdekében dr. Müller Cecília megyei tiszti főorvos kérésére a Szent Pantaleon Kórház vezetése 2016. február 12-től teljes körű látogatási tilalmat rendelt el a fekvőbeteg osztályokon.

A kórházvezetők, orvosok kérik a hozzátartozókat, hogy a látogatási tilalom alatt tartsák be az idevonatkozó korlátozó intézkedéseket. Egyedi és méltányolható esetekben a kórház adott osztályvezető főorvosa, vagy a helyettese mentesítést adhat a tilalom alól. Amint a megbetegedések száma a kritikus szint alá esik, a látogatási tilalmat visszavonják.

A kórház területén lévő járóbeteg szakrendelések a látogatási tilalom ideje alatt is a megszokott rend szerint működnek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!