Hírek

2012.02.10. 09:27

Napi harcot vívnak a hajléktalanokért

Dunaújváros - Az Utcai Szociális Szolgálat és a rendőrség is huszonnégy órás harcot vív azért, hogy Dunaújvárosban ne történjen fagyhalál. Hat embert mentettek 24 óra alatt.

Szigeti Sándor

A rendőrség is mindent megtesz a fedél nélküliekért.

Szerdán délután a vasútállomáson intézkedtek a járőrök egy erősen ittas pár érdekében. A magatehetetlen férfi és nő kórházba szállítását indokoltnak látták a helyszínre kért mentősök.

Két férfit a Papírgyári útról vittek kórházba a rendőrök.

Még szerdán éjjel a Dózsa György út - Táncsics utca kereszteződésében találtak meg egy fiatalkorú lányt, akinek eltűnését néhány órával korábban jelentette be édesanyja a kapitányság ügyeletén.

A fiatal besnyői lány engedély nélkül ment el otthonról. A járőrök hazavitték otthonába, és átadták a bejelentőnek.

Hajnali egy óra után nem sokkal a járőrök a Hunyadi utcában lettek figyelmesek egy bizonytalan léptű férfira. Kiderült, hogy a hajléktalan szállóra tartott, de a hidegben elgyengült, és már nem tudta folytatni útját.

- A kihűlés veszélye miatt a férfit a rendőrök autóba ültették, és az éjjeli menedékhelyre vitték - mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!