Hírek

2017.06.21. 17:05

Mozgalmas tábori lét az MMK-ban

DUNAÚJVÁROS - Alig ért véget a tanév, e hét elején máris elkezdődtek a nyári táborok. Sorozatunk első részében a Munkásművelődési Központot kerestük fel.

Szabó Szabolcs

- Az idei nyáron már négy héten át várjuk a művészet, a kultúra és az izgalmas közösségi programok iránt érdeklődő gyerekeket. Ezúttal is is megpróbáltunk olyan programcsomagot összeállítani, amely több korosztály számára is vonzó lehet. Így a már említett különböző foglalkozások mellett rendszeres színházi előadások, bemutatók is szórakoztatják a nálunk táborozókat - mondta el lapunknak Kováts Rózsa, a tábor főszervezője, az MMK igazgatója, akit a következő hetek kínálatáról is kérdeztünk: - Mint már említettem, több művészeti ágat is bemutatunk a gyerekeknek. Kiemelném, hogy hozzánk egy-két napra is be lehet térni, egy kicsit lazítani és feltöltődni. A Munkásművelődési Központ mondhatni idén nyáron sem tart szünetet. A napközis mesés délelőttjeink mindenki számára nyitottak, de több - számos neves fellépőt felvonultató - zenés, nagy eseménnyel is készülünk. Eljön hozzánk Buváry Lívia és Horváth Csaba, és lesz egy nótaestünk is. Mozgalmas hónapok előtt áll a Vasas Táncegyüttes is. Egy rangos fesztiválon veszünk majd részt Prágában, de ismét ott leszünk a galántai találkozón is - tette hozzá Kováts Rózsa.

Ha már a Vasasnál tartottunk, az együttes művészeti vezetője, Suplicz Mihály a DH-nak elmondta, augusztus 25-én egy tematikus nap keretében lépnek fel a táncosok a velencei korzón. A Vasas Táncegyüttes mellett ott lesz a Baracs Néptáncegyüttes valamint a Szélrózsa társulat is.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!