Hírek

2014.12.02. 15:50

Mesemondó verseny a Kossuthban

Nagyvenyim - A nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola huszadik alkalommal rendezte meg az általános iskolások mesemondó versenyét.

Körmendi Erzsébet

A tankerület legügyesebb mesemondói találkoztak Nagyvenyimen idén is, hogy versenyen bizonyítsák tehetségüket. Az alkalom különlegessége a szép meséken kívül a verseny jubileumára készített hatalmas torta volt. A Kossuth Lajos Általános Iskola tantestületének nagy örömére sokan elfogadták meghívásukat: 17 iskola 64 diákja kápráztatta el a közönséget meséjével. A szervezők köszönik a zsűritagoknak, hogy elfogadták felkérésünket. A résztvevők jó hangulatú délutánt tölthettek együtt.

A nyolcadikosok közül a legjobbak: Tillinger Donát, Rédli Eszter , Fazekas Csenge , Killer Martina  (Fotó: Kossuth iskola)

Az első osztályosok közül Vranyák-Halász Csenge (Nagyvenyim) győzött, második lett Kiss Viktor (Baracs), harmadik Gaál Marcell (Petőfi). A második osztályosok legjobbja Takács Hanna (Mezőfalva), Székely Zsombor (Rácalmás ) lett. Második helyezett Simon Boldizsár (Pusztaszabolcs), haramdik Czeilinger Viktória (Petőfi). A harmadikosozok között László Nikolett (Gárdonyi) és Berkesi Fanni (Petőfi) győzött, őket Mudra Gréta (Kulcs) és Kellner Sára (Iváncsa) követtek, különdíj: Majer Eszter (Adony). A negyedikesek között Szücs Bátor Mátyás (Dózsa) és Molnár Péter (Vasvári) nyert, Hujber Fanni Boglárka (Pusztaszabolcs) második, Melkvi Nikol (Nagyvenyim) harmadik lett. Az ötödikesek legjobbja Gombita Dzsenifer (Mezőfalva) volt, második Sohajda Sára (Nagyvenyim), harmadik Csurai Petra (Előszállás). A hatodikosok sorrendje: Gárdonyi Réka (Mezőfalva), Mudi Réka (Vasvári), Varga Nóra (Nagyvenyim). A hetedikesek közül a legjobbak: Csuka Zoltán (Iváncsa), Futó Laura (Nagyvenyim), Vámosi Noémi (Mezőfalva). A végzősök közül kiemelt első helyezést ért el Tillinger Donát (Széchenyi), első lett Rédli Eszter (Iváncsa), harmadik Fazekas Csenge (Nagyvenyim), negyedik Killer Martina.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!