Hírek

2006.08.04. 02:29

Melegvíz folyik

Dunaújváros (ke) - Véget ért a háromnapos melegvízszünet a városban. Tegnap befejeződött a karbantartás, kora délután már feltöltve várta a rendszer a kezdést - elvileg este már langyos volt a csapból folyó víz.

Mórocz Zsolt

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna és Hőszolgáltató Kft. hőszolgáltatási üzemigazgatója, S. Hegedűs Ambrus szerint minden rendben volt, elvégezték a betervezett munkálatokat. Sor került - mint minden évben - az I-es és II-es hőelosztó állomások berendezéseinek karbantartása, az aknákban, közműalagutakban lévő vezetékek és szerelvények szükség szerinti javítására. A Római városrészben huszonöt aknában a lekötési elzáró szerelvényeket és szakasz-zárakat cserélték. Az uszodában két nagy méretű elzárót váltottak ki golyóscsappal. A Dunaferr szálló lekötését is átalakították, a szálloda kétoldali betáplálást kapott a biztonságosabb üzemeltetés miatt. A Vasmű úton viszont még folytatódik a gerincvezeték cseréje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!