Hírek

2015.12.01. 16:57

Megszavazta a parlament: főiskolából egyetem (frissítve)

A Dunaújvárosi Főiskola a parlament keddi döntését követően januártól Dunaújvárosi Egyetemként folytatja tovább működését. Rövid értékelést kértünk dr. András Istvántól, az egyetem rektorától.

Várkonyi Zsolt

A parlament kedden délután szavazta meg – Az oktatás szabályozására vonatkozó egyes törvények módosításáról szóló javaslatot, amelynek értelmében 2016. január 1-től a Dunaújvárosi Főiskola az alkalmazott tudományok egyetemévé vált.

Dr. habil András István megköszönte a hivatalos támogatóknak a segítségét, és azoknak is, akik egyszerűen csak szorítottak értük. Igyekeznek ezt a magasabb fokozatot kellő szerénységgel és kitartó magas minőségű munkával megszolgálni. A kreatív és innovatív felsőoktatással továbbra is joggal számíthat rájuk mind a civil, mind pedig a vállalati szféra. Ez egy közös siker! Büszkék a hallgatóikra, oktatóikra és valamennyi munkatársukra – zárta gondolatait a rektor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!