Hírek

2017.02.17. 08:41

Megrongálta a motorháztetőt, kiszúrta a kerekeket

Rongálás gyanúja miatt állították elő a férfit a dunaújvárosi rendőrök.

Dunaújvárosban, a Dobó István úton ellenőriztek a rendőrök egy 48 éves helyi lakost 2017. február 16-án éjszaka. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a dunaújvárosi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy nem sokkal korábban az utcában parkoltatott Renault típusú személygépjármű motorháztetejét megrongálta, valamint a gépjármű első két kerekét egy késsel kiszúrta.  Az egyenruhások B. Istvánt a helyszínen elfogták, majd a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

A járőrök Székesfehérváron, a Batthyány utcában igazoltattak 2017. február 16-án délután egy 56 éves helyi lakost, aki zavartan viselkedett, a rendőrök kérdéseire összefüggéstelenül válaszolt. A járőrök biztonsági intézkedés keretében gondoskodtak a férfi kórházba szállításáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!