Hírek

2009.08.05. 02:26

Megint rongáltak

Dunaújváros - Századszor vagy ezredszer is, de sajnos újra hírt kell róla adnunk: megrongálták a Petőfi ligeti játszóteret. Többszázezret költöttek már a javításokra.

Szigeti Sándor

Úgy tűnik, a Petőfi ligeti játszótér nem épült jó helyre. Bár a rendőrség és a polgárőrségek rendszeresen járőröznek erre, mégsem sikerült megvédeni a vandáloktól. Valószínűleg csak a huszonnégy órás folyamatos őrzés jelenthetne biztonságot, mondani sem kell, erre sem pénz, sem pedig ember nincsen.

Egyik olvasónk jelezte szerkesztőségünknek, hogy a mérleghintákat és a mászókákat ismét megrongálták, emiatt nem használhatók biztonságosan. A mérleghintáról például a fogantyúkat törték le, így a gyerekeknek nincs mibe kapaszkodniuk.

Talán az önkormányzatnál sem tudják pontosan, de erős gyanúnk szerint többszázezres, ha nem milliós tételt kellett már költeni a játszótér javítására, karbantartására.

Ha csak azok használnák, akiknek szánták, valószínűleg temérdek pénz megspórolható lett volna - már eddig is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!