Hírek

2015.03.11. 18:00

Influenza: még a járványküszöb felett

Dunaújváros - A megyében és Dunaújvárosban is tovább csökkent az influenza megbetegedések száma, ám még a járványküszöb felett.

Szabó Szabolcs

Az influenzaszerű megbetegedésekkel orvoshoz forduló betegek aránya mindhárom megyei járási népegészségügyi intézet területén csökkent, különböző mértékben a Dunaújvárosi járási népegészségügyi intézet illetékességi területén 45 százalékkal csökkent a megbetegedések száma. Valamennyi járási népegészségügyi intézet területén a mérsékelt influenza aktivitási tartományban van. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megbetegedési arány valamennyi járási népegészségügyi intézet és a megye területén változatlanul meghaladta a járványos küszöb értéket, az influenza aktivitás a megyében a mérsékelt tartományban van. Megyénkben valamennyi fekvőbeteg intézményében január 23-tól elrendelt látogatási tilalom valamennyi osztályra kiterjedően továbbra is érvényben marad - tájékoztatta lapunkat a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve.

Címkék#influenza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!