Hírek

2017.01.08. 10:21

Már koriznak a Szabadstrandon (Frissítve)

Az utóbbi napok hideg időjárásának köszönhetően a jég olyan vastagra duzzadt a dunaújvárosi szabadstarndon, hogy a természetbe vágyók ma már birtokba vették a város legnagyobb szabadtéri korcsolyapályáját a Szalki-szigeten.

Szabó Szabolcs

Fotó: amatőr felvétel

Érdeklődésünkre Varsányi Gyula, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Vízirendészeti Rendőrőrs dunaújvárosi törzsparancsnoka elmondta, bár a jég vastagsága már elérte az elvárt szintet, kellően még nem elég biztonságos a jégfelület, ezért vélhetően hivatalosan csak hétfőtől lehet majd a jégre menni. Arra felvetésünkre, hogy már most is sokan megteszik ezt, így reagált: kollégáink rendre megkérik a polgárokat, hogy nem menjenek még rá a jégre, büntetni ezért senkit nem fogunk, ám figyelmeztetünk. Azt viszont érdemes kiemelni, hogy ezeken a napokon is mindenki a saját felelősségére dönthet úgy, hogy a téli sportok örömeinek hódol a szabadstrandon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!