Hírek

2009.12.23. 03:22

Lesz bankautomata

Dunaújváros - Hamarosan a Barátság városrészben élőknek is lesz pénzkiadó szerkezetük, amelyre a lakosságnak már régi igénye van.

Gallai Péter

- Folyamatban van az ügyintézés, a CIB Bankkal vettük fel a kapcsolatot, ők telepítik majd a szerkezetet. Miért pont ők? Egyrészt Gál Roland képviselőtársammal - aki a rómain is szeretne elhelyeztetni egy automatát - egyeztettem, ő tájékoztatott, hogy a város pénzét is kezelő bank partner volt a megkeresésre. Ezt azért kell kiemelni, mert manapság, amikor sorra ellopott, kitépett ATM-ekről szólnak a hírek, nem mindenki áll hozzá pozitívan - mondta Gombos István képviselő.

Ráadásul a Lidl-nek ezzel a pénzintézettel van országos szerződése, az áruházaikhoz ez a bank szereli be az automatákat. Az ügyintézés folyamatban van mindkét vonalon, ha minden jól megy tavasszal már használhatják is a környéken élők a pénzkiadót. A tervek szerint a szerkezetet az áruházba építik be, és ablakos megoldással lehet hozzájutni a kézpénzhez - így biztonságosabb a szerkezet elhelyezése.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!