Hírek

2013.06.27. 15:04

Lemondott az ESZI igazgatója

Dunaújváros - Mindössze hat napirendi pontot tárgyal a város közgyűlése a péntek reggel kilenc órakor kezdődő rendkívüli ülésén.

Körmendi Erzsébet

A közgyűlés nyári szünet előtti utolsó ülése ma, június 27-én lett volna esedékes. Helyette két rendkívüli ülésre osztották fel a napirendeket. Az első  június 28-án reggel kilenc órakor kezdődik, a másik pedig a korábban megjelölt július 4. helyett július 9-én, kedden lesz.

A pénteki tanácskozáson elsőként a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás megállapodását vizsgálják felül a képviselők. Ezen belül fontos döntés várható szemétszállításra vonatkozóan is.

Lemondott  tisztségéről az Egyesített Szociális Intézmény és Árpád-házi Szent Erzsébet Idősek Otthonainak intézményvezetője, Kósa Edit.   A vezetői állásra pályázatot ír ki a közgyűlés.

A képviselők felülvizsgálják a többcélú társulás megállapodását, visszatérnek az adósság-átvállalásra, tárgyalnak az esélyegyenlőségi programról. Valamint feladatellátási megállapodást kötnek a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatósággal a jelzőrendszeres házi segítségnyújtásra, mivel ez állami feladat lesz júliustól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!