Hírek

2010.04.26. 02:28

Legyen hozzá közöd!

Adony - A Legyen hozzá közöd! az önkéntes fiatalok napja, a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány akciója. Ehhez csatlakoztak Adonyban is.

Szabó Betty

Az öt évvel ezelőtt megalakult, nemrégiben, kicserélődött tagsággal teljesen megújult Adonyi Ifjúsági Klub körülbelül húsz főt számlál, közülük tizen húztak kesztyűt, ragadtak zsákot, hogy szemetet szedjenek. A srácok a megrongált padok, kukák helyreállításából is kivették a részüket, még növényeket is ültettek. Nem érik azonban be ennyivel!

A fiatalokkal beszélgettünk a terveikről is. Ami biztos: részt vesznek a Kihívás Napján, és szeretnének egy ifjúsági bált is rendezni valamikor. Feltett szándékuk, hogy megmozgassák egy kicsit, megfelelő kerékvágásba gördítsék a helyi tizenévesek életét, összefogják őket és hasznos elfoglaltságot, érdekes programokat szervezzenek a számukra. Éppen azért, hogy lássák, igenis sok mindenhez lehet közük, kell, hogy közük legyen.

Címkék#Adony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!