Hírek

2016.04.28. 15:25

Leadott ajánlások

Dunaújváros - Alapvetően és általában elégedetlenek az emberek, hangzott el a szocialisták sajtótájékoztatóján.

Pekarek János

Az elsők között adta le a júniusi időközi választásra ajánlószelvényeit az MSZP jelöltje, Selyem József, hangzott el a párt csütörtöki sajtótájékoztatóján. Így most már hivatalosan is ő a szocialista jelölt.

Pintér Attila pártelnök (balra) és Selyem József körzeti jelölt Fotó: Zserdorvits Enikő

Pintér Attila dunaújvárosi MSZP-elnök a tájékoztatón elmondta: tapasztalataik szerint alapvetően és általában elégedetlenek az emberek az ország helyzetével, a kormány munkájával. Hasonlóképpen a városi vezetéssel is.

Pintér megemlítette: előbb októberre várták a városba a miniszterelnököt, aki a Modern Városok program keretében sok pénzt hozna. A legutóbbi tervek szerint május 24-én, a kampány végén jönne a kormányfő, a kampány vége felé, s a múltheti városi közgyűlésen megszavazták a képviselők, hogy terveket készítenek addigra. Pintér kérdése: októberre miért nem készültek el e tervek?

Selyem felsorolta a választási körzet főbb gondjait: az Apáczai utca-Római körút kereszteződésének átépítését a balesetveszély csökkentésére, a Liszt és az Erkel kert biztonsági bekamerázását, a Domanovszky tér rendbetételét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!