Hírek

2017.06.27. 16:00

Baracs-Kisapostag: felszállásra készen, végleges a repülőnap programja

Finisébe érkezett az 5. Baracs-Kisapostag Repülőnap előkészítése. Múlt héten a repülőtér tanácskozó termében a szakmai és műszaki egyeztetés után végső formát kapott a rendezvény programkínálata.

Horváth László

A megbeszélés eredményeként elhárult minden akadály, hogy július 8-án ismét fantasztikusan érezhessük magunkat. Az 5. Baracs-Kisapostag Repülőnapon sem lehet majd unatkozni, legalábbis a már hivatalosan megjelent program szerint. Az idei repülőnapon látványos repülőbemutatók, a színpadon kulturális műsorok sokasága, veteránautók találkozója, habparti, gyerekprogramok, drónbemutató és még számos, a korábbi évek repülőnapján megismert szórakozási lehetőség színesíti majd az eseményeket. Láthatjuk újra Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnokot, valamint többféle repülőosztály bemutatóját. A nap különlegességeként pedig lehetőség lesz helikopterből, 600 méter magasról ugrani bungee jumping kötéllel! A programokra délelőtt 10 órától várják a látogatókat. Az utolsó egyeztetésen elhangzott, közel száz ember összehangolt munkája garantálja a biztonságos és felhőtlen szórakozást. Az egyéb feladatok között komoly kihívást jelentett megfelelni a katasztrófavédelem és a légügyi hatóságok feltételeinek, de a szervezők sikeresen vették az akadályt. A remények szerint a résztvevők száma az idén meghaladja majd a korábbi évekét. A tapasztalatokhoz igazítva növelték az utasszállító kapacitást, valamint sokféle földi rendezvénnyel is színesítik a szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket.

Örvendetesen bővült a támogatói szervezetek, intézmények, önkormányzatok, vállalkozók és vállalkozások száma is - tudtuk meg a megbeszélés alkalmával.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!