Hírek

2015.01.01. 14:00

Konténer a plusz szemétnek

Dunaújváros - Az ünnepek idején mindig több hulladék halmozódik fel, mint más időszakokban. A Dunanett előrelátó volt: plusz konténereket helyezett ki a város több pontjára, hogy abba dobálják az emberek a szemetet, és ne a megtelt kuka mellé tegyék!

Körmendi Erzsébet

Karácsony után mindig sok háztartási szemét, csomagolóanyag halmozódik fel otthon. Az egyébként szokásosnál sokkal hamarabb megtelnek a lépcsőházak előtti szemetesek, aztán mindenki úgy igyekszik megszabadulni a zsákoktól, ahogyan tud.

A polgármesteri hivatal kéri a lakosságot, hogy ne a társasházi hulladékgyűjtők mellé tegyék az összegyűlt hulladékot, hanem vigyék el az év végi ünnepekre tekintettel most kihelyezett konténerekbe. Mi már lencsevégre is kaptunk egy ilyen helyet...

Legyünk körültekintőek: ne legyen tele városunk szeméttel ezekben a hetekben!

A plusz konténereket a következő helyeken találják meg: Magyar út szelektív sziget, Bagolyvár szelektív sziget, Szabadság út nagyparkoló, Tavasz utcai parkoló szelektív szigete, Háromszög tér (Nyárfa utca) szelektív sziget, Domanovszky tér szelektív sziget, Barátság út szelektív sziget, Babits Mihály utca szelektív sziget, Esze Tamás utca szelektív sziget, Apáczai Csere János utcai parkoló.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!