Hírek

2013.10.04. 16:45

Kommandósok jártak a Dunaferr iskolában

Dunaújváros - A pénteki fináléval befejeződött a Dunaferr iskolahete, ami számos érdekes és vicces programot tartogatott a központi egység, valamint a tagintézmény diákjai számára.

Gallai Péter

Nehéz kiemelni a sok esemény közül egyet, hiszen hétfőtől péntekig folyamatosan akadt hol vidámabb, hol komolyabb esemény várta a fiatalságot. A német nyelvi versenyre például még soha ennyi csapat nem nevezett, összesen tizennégy.

Az első helyen a beszédes nevű Zártosztály végzett, a másodikon az Elit csapat. harmadik lett a Haza akarok menni és az Utolérhetetlen gárda. Az angol nyelvi versenyen pedig az alábbi sorrend alakult ki: 1. Kovács Gergő, Kovács Richárd, Csányi Dávid, 2. Bajnok Eszter, Baki Roland, Somogyi Márk, 3. Tömöri Alexandra, Hegedüs Bence, Tringli Alexandra . A mentőszolgálat jóvoltából a központban és a tagiskolában is megismerkedhettek a fiatalok az újraélesztés technikájával és szabályaival.

Nagy sikere volt a rendvédelmis osztályok körében a Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósainak bemutatója, akik többek között fegyvereiket is megmutatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!